----- ----- -----

Boek - Dieet voor een betere planeet

Verkocht door :

Lucy's Living


Prijs: €24,99 /stuk

Kleur :

2 Beschikbaar
Toevoegen aan winkelkarretje

In dieet voor een betere planeet leert activiste, voedselblogger en landbouwdeskundige Hanneke van Veghel je aan de hand van praktische tips, slimme oplossingen en concrete do's en dont's keuzes te maken die wel degelijk het verschil maken - of je nu in de Albert Heijn, de biologische supermarkt of op het erf bij een biodynamische boer staat. Hanneke heeft overal eerlijke en gezonde alternatieven voor. Het is daarmee een duidelijke handleiding die je helpt bij het maken van de juiste keuze in voedsel.

De afgelopen eeuw vestigde zich een complete voedselindustrie tussen boer en bord. Dit wereldvoedselsysteem draagt bij aan klimaatverandering, ontbossing, waterschaarste, bodemuitputting, oneerlijke handel en voedselonzekerheid - om over de toenemende morele bezwaren en welvaartsziekten nog maar te zwijgen. Bovendien komen er wereldwijd dagelijks 200.000 monden om te voeden bij. De vraag hoe wel in 2050 tien miljard mensen duurzaam én gezond gaan voeden, is de grootste uitdaging van onze tijd.
 
Daarbij stellen wij als consument een belangrijke rol. Drie keer per dag staan we voor de keuze de wereld te verbeteren met als enige wapen: mes en vork. In dieet voor een betere planeet lees je voor welke uitdagingen we wereldwijd én dichtbij huis staan en wat je zelf kunt doen om jouw impact op het klimaat en onze planeet drastisch te verminderen.

-----

Verschijningsdatum: oktober 2020
Afmetingen: 21,6 x 13,6 x 3,8 cm
384 pagina's

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo

consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse

cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non

proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mijn ratings

Log in om rating toe te voegen/wijzigen

U moet het artikel kopen om een review te geven

Alle ratings


Nog geen ratings