----- ----- -----

Waterfles van suikerriet - Wit - 500ml

Verkocht door :

Lucy's Living


Prijs: €14,95 /stuk
5 Beschikbaar
Toevoegen aan winkelkarretje

Sugar on your lips...

Deze waterfles is gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. Dat is top voor de aarde. De fles is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk schoongemaakt kan worden. Smelt niet in de mond, ook niet in de vaatwasser. 100% recycleerbaar. 
 
De fles is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet, cassave en algen. We laten olie waar het hoort, diep onder de grond.  Het voordeel van suikkerriet is dat het absoluut reukloos is. Het is vrij van onaangename geurtjes, zelfs na langdurig gebruik!

Een ander voordeel van deze fles is dat de drinktuit een handig randje heeft, waar je heel gemakkelijk vuil vandaan haalt. Zo kan lippenstift nog wel eens vast blijven zitten aan de drinktuit. Met dit 'gootje' maak je de fles heel gemakkelijk schoon. 
 
 • 500ml / 17oz
 • Modulair: de fles heeft verschillende onderdelen die uit elkaar te halen zijn. Als de fles leeg is, kan je 'm in elkaar zetten en dat zorgt voor 40% ruimtebesparing in je tas.
 • Geschikt voor kraanwater en andere drankjes
 • Vaatwasserbestendig tot 65°C / 149°F
 • Geen plastic geur & smaak
 • 94% bioplastic uit Braziliaans suikerriet
 • Designed & made in Holland
-----

Extra leesvoer:

Waarom een fles van bioplastic?
Ieder jaar wordt er circa 311 miljard (!) kilo plastic geproduceerd wereldwijd, dit is 40 kilogram plastic per persoon op aarde..! Meer dan 99% van dit plastic wordt gemaakt uit fossiele olie en momenteel wordt 6% van het jaarlijkse olieverbruik gebruikt voor alleen de plasticindustrie. De voorspelling is dat we in 2050 4x zoveel plastic gaan gebruiken als dat we nu doen. Stel je voor… dat zou betekenen dat meer dan 20% van het jaarlijkse olieverbruik naar de plasticindustrie zou gaan. We komen nu al om in het plastic! BE O Bottle wil daar wat aan doen.
 
Is de BE O waterfles composteerbaar?
Nee. Ook al is de fles gemaakt van bioplastic. Er bestaan verschillende soorten bioplastic. Het woord bio wordt gebruikt omdat er plantaardige grondstoffen zijn gebruikt voor de productie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is niet alle bioplastic biologisch afbreekbaar. Deze fles is gemaakt om duurzaam te zijn en om veel plezier van te hebben. Ook mogen er geen rare stoffen in je water komen. Gelukkig is BE O Bottle daar uitgebreid op getest en hoef je niet bang te zijn dat er toxines en andere stoffen in je water kunnen komen. Deze bioplastics kunnen uit verschillende bronnen gemaakt worden zoals suikerriet, zetmeel, algen, zeewier, olifantengras en nog vele andere.

 • Vrij van BPA & andere schadelijke stoffen
 • Voedselveilig
 • 100% recyclebaar
 • Fles en dop: BIO-HDPE (BIO-high density polyethyleen)
 • Ring in het midden: BIO-TPE (BIO-thermoplastisch elastomeer)
 • Ring in dop: BIO-TPE (BIO-thermoplastisch elastomeer)
 • Natuurlijke kleurpigmenten 
Een extraatje voor het milieu?
Voor ieder verkochte BE O fles wordt er een boom geplant voor Trees for the Future. Op deze manier reduceer je jouw impact op klimaatverandering nog meer!  Trees for the Future is een non-profitorganisatie in Maryland, opgericht in 1989,  die gemeenschappen over de hele wereld helpt met het planten van bomen.

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo

consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse

cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non

proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mijn ratings

Log in om rating toe te voegen/wijzigen

U moet het artikel kopen om een review te geven

Alle ratings


Nog geen ratings