----- ----- -----

Afwas spons Loofco

Verkocht door :

Lucy's Living


Prijs: €3,95 /stuk
Uit voorraad
Toevoegen aan winkelkarretje

LoofCo afwassponzen zijn vakkundig met de hand gemaakt en bieden een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor plastic vaatwassponsjes. De Washing-Up Loofah Pad past netjes in de hand en wanneer ondergedompeld in water zwelt deze op tot een zachte, sponsachtige en flexibele pad. 

 

De spons gaat maanden mee en kan daarna gecomposteerd worden. Geschikt voor veganisten.

 

  • Gaat maanden mee en kan daarna gecomposteerd worden

  • Biologisch afbreekbaar en recycleerbaar alternatief voor plastieke schuursponsjes, borstels en sponzen

  • Geschikt voor veganisten

  • Handgemaakt in Egypte

Schuurt als de spons droog is.  Hij is zacht genoeg voor anti-aanbak pannen en is soepel genoeg om in bekers te passen. De pad gaat maanden mee en kan, wanneer versleten, worden gecomposteerd. Elke pad heeft een handige katoenen ophanglus. Afgevlakt voor transport om ruimte te besparen.

 

 -----


Gebruik:

 

  • Gebruik in warm water met afwasmiddel, zoals een afwasspons.

  • Om de loofah vers te houden tussen gebruik, knijp het overtollige water eruit, schud eventuele voedseldeeltjes uit en hang de pad op om te drogen aan de katoenen lus.

  • Af en toe in de wasmachine wassen of met de hand om vaker te gebruiken.

-----

 

Extra leesvoer:

 

LoofCo-producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. We zorgen ervoor dat lokale boeren en productiemedewerkers een fijne werkplek hebben en eerlijk worden behandeld met lonen en uitkeringen, zoals een medische verzekering, hoger uurloon dan de normale tarieven. Er zijn geen kinderen in dienst. LoofCo-producten zijn veganistisch. Sommige kokosnootproducenten gebruiken apen om te helpen bij hun oogst. LoofCo kokosnoten worden niet op deze manier geoogst en we zijn geregistreerd bij de Vegan Society.

 

Loofah plant is een krachtig groeiende plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels en toch zacht en flexibel is. Als de vrucht rijp is, ontwikkelt de binnenkant van de loofahvrucht een netwerk van vezels die perfect zijn voor het reinigen en scrubben wanneer ze worden gedroogd. Deze loofah's worden geoogst, geschild, de zaadjes worden eruit gehaald en vervolgens worden ze gedroogd, in lengtes gesneden en met de hand verwerkt in Egypte. Deze manier van verwerken is een natuurlijke traditie die door vele generaties is doorgegeven

 

Kokos Vezel is het van nature bacterie-resistente, vezelige materiaal dat wordt gevonden tussen de harde, interne schaal en de buitenste bruine kokosnootschors. LoofCo maakt gebruik van kokosvezels die een bijproduct zijn van kokosnootvoer en olieproductie en dat anders zou worden verbrand. We verdraaien kokosvezel rond een 100% recycleerbare, gegalvaniseerde roestvaste metalen kern en voegen een metalen ophanglus toe voor eenvoudig gebruik en uitlekken. Kokosvezel blijft stijf als hij nat is, houdt vloeistoffen goed vast en geeft de kokosnootschors extra schrobkracht.

 

LoofCo-producten zijn 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, behalve de metalen kern van de borstels die kan worden gerecycleerd. Ook onze kartonnen verpakkingen zijn recycleerbaar.

100% plastic vrij. Laat geen kleine plasticdeeltjes achter in het water. 


 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo

consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse

cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non

proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mijn ratings

Log in om rating toe te voegen/wijzigen

U moet het artikel kopen om een review te geven

Alle ratings


Nog geen ratings